Despre noi


TheHood.ro s-a nascut din pasiunea pentru natura si sport. Mai exact, pentru activitatile in aer liber. Nu putine au fost momentele in care ne-am confruntat cu intemperiile vremii si, de multe ori, poate echipati necorespunzator, ne-a fost stricata dispozitia. 

Am ales produsele SA Co., o companie foarte populara in SUA. Am ales produsele lor pentru calitate, durabilitate si de ce nu, pentru aspectul tineresc si cool, cu care toti vrem sa impresionam.

Am vrut sa aducem pe piata din Romania faimoasele lor FaceShields, bandanele care peste hotare fac furori, atat iarna, pe partii, cat si in celelalte anotimpuri, fiind perfecte pentru drumetii, mers pe bicicleta, role sau skateboard, vanatoare sau pescuit, sau pur si simplu in ziua de zi cu zi cand ai nevoie de protectie impotriva vantului sau razelor solare.

Datorita succesului inregistrat cu FaceShields si cererii din partea voastra pentru alte produse ale lor, am ales sa va aducem si stilul inconfundabil al sepcilor SA Co. 

Iti multumim ca alegi sa cumperi de la noi si iti promitem ca pe viitor, vom face tot posibilul sa aducem din ce in ce mai multe tipuri de produse si cat mai multe modele.